Blog

Az eső és a vihar olyan, mint egy váratlan vendég megjelenése az ajtóban. Betér hozzánk és tovább áll.

Az érzés..

2018.06.25

"Egyetlen nap sem olyan, mint a másik, mert mindegyik tartogat egy csodát, egy mágikus pillanatot, amikor az univerzum összeomlik, és új csillagok születnek."

Amikor felkértetek arra, hogy a ti nagy napotokon mondjak verset, gondolkozás nélkül mondtam, hogy igen. Mikor leültem a gép elé, hogy megírjam nektek a sorokat, amikkel még szebbé tehetem a napotokat, elgondolkoztam. Elgondolkoztam, azon, hogy mit is mondhatnék nektek. Szabad kezet adtatok a versek terén, de én nem tudtam, hogy hol kezdhetném....

Gyakran mondogatjuk azt, hogy nem becsüljük meg az időnket. Nem használjuk ki a pillanatokat, és inkább elpazaroljuk őket. Az idő rohan, mi egyre öregebbek leszünk. Nem fog csak azért megállni, hogy bepótoljuk azt, amit nem hasznosan töltöttünk el.

A mai nap a tiéd Anya!! Nélküled nem tudnám megvalósítani az álmaimat, nem tudnám azt, hogy mire is vagyok képes. Köszönöm a rengeteg támogatást. Köszönöm, hogy bírsz velem. Köszönöm, hogy TE vagy az én anyukám. Szeretlek!

Álomvilágban

2018.05.01

(Mindenki elképzelt már egy álomvilágot magának, ahol nem találja meg a mindennapok "rossz tündére". Mindenki lejátszotta már magában azt, hogy milyen lehet repülni....)

Soós Veronika-bárki lehet író
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el