"Egy igazi könyvszerető ember nemcsak olvassa a könyvet. Hanem szereti is."- Leiner Laura

Olvasmányok

Itt a nyár, és érdemes hasznosan eltölteni, új dolgokat kipróbálni, élményeket szerezni, olvasni, filmet nézni. 

Szabadidőtökben a következőket ajánlom:

 

Ismét egy könyv sorozat Leiner Laura tollából. A történet egy lányról szól, akinek hirtelen szempillantás alatt megváltozik az élete egy poszttal. És mi mindennek az elindítója? Hát a szerelem. Mi más változtathatná meg egy tizenéves életét?

"A tizenhét éves Bianca Piper cinikus, hűséges, és még véletlenül sem gondolja azt, hogy ő lenne a legszebb a barátnői közül. Arról nem is beszélve, hogy okosabb annál, mintsem hogy elkábítsák az iskolai nőcsábász, Wesley Rush szavai. Ami azt illeti, Bianca kifejezetten gyűlöli őt. Amikor a Wesley Duffnak, azaz dagadt, undi, fárasztó fruskának...

Az idei tanév végén ismerkedhettem meg ezzel a könyvvel egy versenynek köszönhetően. Különleges könyvről beszélhetünk, egy verses regényről.

Az egyik kedvenc könyvem. Leiner Laura pedig a példaképem. Az utolsó megjelent könyve az Ég veled. Egy nyári forró napra tökéletes olvasmány a Balaton partjára is.

Soós Veronika-bárki lehet író
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el