Tábori Híradó 2020 - Ismertetés

2020.07.26

Kedves Olvasóim, leendő olvasóim!

Az előző évekhez hasonlóan idén is minden este az aznapi programokat, beszámolókat olvashatjátok el a táborról ezen az oldalon. Egy kis beszámoló, aki még nem ismerné a tábort vagy az oldalt: 

Miért és mi várható?

A tavalyi évhez hasonlóan idén is, kisebb változtatásokkal, de felkerülnek a programjaink. A táborba most is velünk együtt "utaznak, utazhatnak" el a szülők, gyerekek, idősek-fiatalok, az egész közösség, az egész világ.

HA MÉG NEM TUDNÁD: Miért is jött létre ez a TÁBORI HÍRADÓ?

A gyerekek minden este haza telefonálhatnak a szüleiknek, hogy napi "beszámolót" tartsanak. A haza érkezésünkkor pedig sokan eljönnek hozzánk a templomhoz. Kevesen tudják azt, hogy milyen is ez a tábor, mit is csinálunk, mit is ad nekünk, milyen amikor ott vagyunk. A következő héten minél több emberrel szeretnénk megosztani azt az élményt, amit itt kapunk. Gyerekek és felnőttek fogják bemutatni a tábor adott napjait, hogy mindenki tudja azt, hogy igen ez egy különleges tábor és természetesen kedvet kapjanak ahhoz, hogy velünk tartsanak a következő években. ( NEM CSAK a legfiatalabbak, hanem az idősebb korosztály is jól érezheti magát ebben a táborban)

Milyen táborról van szó? Ismertetés a 2020-as táborról

A 13. alkalommal megrendezett répcelaki Hittantáborról.

Az idei évben is Őrimagyarósdra utazunk el egy hétre. Ez a tábor nem csak kis iskolásoknak, hanem felsősöknek, középiskolásoknak és akár egyetemistáknak, felnőtteknek is egyaránt élménydús programokat kínál.

HITTANtábor. Biztos mindenki azt hiszi, hogy itt a "templomba járáson" van a hangsúly. Pedig ez nem teljesen így van. A mindennapjainkba csempészik bele a hitet és a hitnek a kérdéseit, de nem zúdítják ránk őket. Sport, kézműveskedés, tanítás, színdarabok, bátorságpróba... programok sokasága színesíti ezeket a napokat. És itt jön a kulcs mondat: Amiket egyedül nem tudunk teljesíteni, csak, kizárólag együtt, csapatban tudjuk véghez vinni! A legszebb az egészben az, hogy az első osztályos tanulóktól a gyermekes szülőkig, nagyszülőkig mindenki megtalálható a kis csapatunkban!

Kellemes betekintést, részvételt, élményeket kívánunk mindenkinek! Lehet, hogy jövőre veletek is itt találkozunk?

Aug.3.- 8. között jelentkezünk.

(Véleményeket, kommenteket itt az oldalon és facebookon is örömmel fogadunk.)

A vezetők, a tábor média csoportja és a táborozók

Soós Veronika-bárki lehet író
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el