Tábori Híradó - tájékoztató

2018.08.02

Kedves Olvasóim, leendő olvasóim!

A következő héten minden délelőtt lesznek bejegyzések a blogon és az instagram ( @fiataltollalo ) oldalon egyaránt.

Miért és mi várható?

Biztos ezek a kérdések merülnek fel bennetek. Az oldalon lévő bemutatkozásomban ez áll: "Most lehetőségem van arra, hogy írhassak, olyanról, ami nem csak engem érdekel, hanem mindenkit.......erőt, megnyugtatást és különböző érzéseket kifejezve az írásaimmal segítsek az embereknek." Egy táborba most velünk együtt "utaznak, utazhatnak" el a szülők, gyerekek, idősek-fiatalok, az egész közösség, az egész világ.

Miért is jött létre ez a TÁBORI HÍRADÓ? 

A gyerekek minden este haza telefonálhatnak a szüleiknek, hogy napi "beszámolót" tartsanak. A haza érkezésünkkor pedig sokan eljönnek hozzánk a templomhoz. De kevesen tudják azt, hogy milyen is ez a tábor, mit is csinálunk, mit is ad nekünk, milyen amikor ott vagyunk. A következő héten minél több emberrel szeretnénk megosztani azt az élményt, amit itt kapunk. Gyerekek és felnőttek fogják bemutatni a tábor adott napjait, hogy mindenki tudja azt, hogy igen ez egy különleges tábor és természetesen kedvet kapjanak ahhoz, hogy velünk tartsanak a következő években. ( NEM CSAK a legfiatalabbak, hanem az idősebb korosztály is jól érezheti magát ebben a táborban)

Milyen táborról van szó?

A 11. alkalommal megrendezett répcelaki Hittantáborról.

Az idei évben Kőszegre utazunk el egy hétre. Ez a tábor nem csak kis iskolásoknak, hanem felsősöknek, középiskolásoknak és akár egyetemistáknak, felnőtteknek is egyaránt élménydús programokat kínál.

HITTANtábor. Biztos mindenki azt hiszi, hogy itt a "templomba járáson" van a hangsúly. Pedig ez nem teljesen így van. A mindennapjainkba csempészik bele a hitet és a hitnek a kérdéseit, de nem zúdítják ránk őket. Sport, kézműveskedés, tanítás, színdarabok, bátorságpróba... programok sokasága színesíti ezeket a napokat. És itt jön a kulcs mondat: Amiket egyedül nem tudunk teljesíteni, csak, kizárólag együtt, csapatban tudjuk véghez vinni! A legszebb az egészben az, hogy az első osztályos tanulóktól a gyermekes szülőkig, nagyszülőkig mindenki megtalálható a kis csapatunkban!

Kellemes betekintést, részvételt, élményeket kívánunk mindenkinek! Lehet, hogy jövőre veletek is itt találkozunk?

Aug. 6-11. között jelentkezünk.

(Véleményeket, kommenteket itt az oldalon és facebookon is örömmel fogadunk.)

A vezetők, a tábor média csoportja és a táborozók